5+1 ötletet hajhullás ellen

  1. Hajmosásnál mindig masszírozzuk egy kicsit a fejbőrünket, ez serkenti a vérkeringést, javítja a hajhagymák működését.
  2. A vitamindús táplálkozás sokat segíthet az egészséges haj kialakulásában valamint a kellő mennyiségű folyadék (pl. min. 2 liter víz) elfogyasztása is.
  3. Kerüljük a túl gyakori hajfestést, mert az ebben lévő kémiai anyagok gyengítik a hajszálakat. Véleményem szerint, ha szükséges, akkor legyen hajfestés, de megfelelő minőségű anyagokkal és azt ne vigyük túlzásba. A megjelenés azért mindenki számára nagyon fontos.
  4. Az egyik legősibb hajápolási módszer házilag a tojás, ezt már nagyanyáink is használták. Egy egész tojást masszírozzunk bele a fejbőrbe, ezt hagyjuk állni 20 percig (vagy ameddig bírjuk) majd öblítsük le. Már pár alkalom után is érezhető a haj erősödése és selymessége.
  5. Olyan sampont válasszunk ami gyógynövények felhasználásával készült. Ennek segítségével is felvehetjük a harcot a hajhullás és kopaszodás ellen.

5+1. Ne nézegessük magunkat túl gyakran a tükörbe a kopaszodás jeleit keresve, mert akkor még azt a foltot is észrevesszük, ami még ki sem alakult.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..