A frizurád elárulhatja a jellemed

A hajviseletből sok jellembeli vonásra lehet következtetni. Először érdemes megvizsgálni a haj hosszúságát, formáját és viselésének szokásait. Ezután fontos a hajszín elemzése is, amiből szintén sok jellembeli tulajdonságra lehet következtetni. Nézzük is meg milyen hajviselet mire utalhat egy nőnél.

hosszu-haj

A hosszú haj ősidők óta a szép nők első ismérve. A hosszú haj a klasszikus női értékrend elfogadásáról és betartásáról tanúskodik viselőjénél. A hosszú hajat viselő nő gondoskodó jellem.

rovid-haj

A rövid haj a karrierjükért sokat feláldozó, modern lányok hajviselete. Általában agilis, gyorsan gondolkodik és gyorsan dönt a rövid hajú nő.

gondor-haj

A göndör haj viselője igazán jókedvű, humoros személyiség, aki könnyen veszi az akadályokat és élvezi az életet. Azok, akik elhanyagolják az eredeti göndör tincseket és ezzel kócos hatást keltenek, azok hajlamosak az éltetet is túl lazán venni. Ha valaki a göndör haját mindig kifésüli, az arra utal, hogy belső derű határozza meg a napjait.

szogegyenes-haj

Szögegyenes frizura tincsesre waxolva. Akiknek teljesen egyenesre szárított haja van és ezt még rájátszva ki is tincsezi, az hűvös és kissé rugalmatlan embert takar.

tepett-haj

A tépett hajúakra jellemző a kreativitás, művészi lelket takar.

aprod-frizura

Aki a rövid haját apród frizurára vágatja, az igen céltudatos. Bárhogyan, de célját mindig megvalósítja.

fius

Aki rövid haját fiús formára vágatja az igazságszerető, okos nő. Az igazáért főként észérvekkel küzd.

Szeretnél dúsabb frizurát? Nem kell mást tenned, csak kattints ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..