Hajhullás kezelése speciális kéztartással

Hajhullás ellen segíthet a kéztartás?

A gyógyító kéztartások alapján bemutatok egy technikát, amivel a hajhullás kezelhető, meggyógyíthatod saját magadat ezekkel az egyedi kéztartásokkal.

A szimbolikus kéztartások, azaz a mudrák segítik az elmélyülést, aktivizálják az energiákat. A mudrák eredetileg buddhista és hindu meditációs elemek. Már az ókorban is használták a különleges, de rendkívül egyszerű, és könnyen kivitelezhető gyakorlatokat. A keleti gyógyításban rendkívül elterjedtek ezek az elemek, hiszen bárki számára elérhetőek, egyszerűen csak a kézfejedet és az ujjaidat kell használnod. Az indiai gyógyászatban a különleges kéztartásokat arra használják, hogy megteremtsék a fizikai és pszichikai egyensúlyt a testben. Tulajdonképpen abban segítenek, hogy a testben az energiaáramlás akkor is folyamatos legyen, ha éppen egy-egy területet betegség blokkol.

Most csak a hajhullás elleni kéztartást mutatom meg. Tényleg működik, érdemes rendszeresen gyakorolni és élvezni jótékony hatását.

keztartas-hajhullasra

Kéztartás: a bal hüvelykujj hegye a jobb kisujjat érinti úgy, hogy a jobb tenyér a bal tenyéren nyugszik. Ezt kb. 10-12 percig kell tartani.

(Forrás: Késmárki László:Gyógyító kéztartások könyve)

További otthoni praktikákról, házi módszerekről itt olvashatsz, klikk ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..