Hogyan legyen egészséges, dús frizurám?

Szeretnél egészséges, dús frizurát? Pár hét alatt már látványos szépülést, dúsabb hajkoronát lehet elérni.

Már régebben észrevetted, hogy hullik a hajad, de még nem tettél ellene semmit? Esetleg csak most vetted észre a hajhullást, kopaszodást? Tél kezdetén bizony, a tápanyag- és vitaminhiány miatt előfordulhat az is, hogy a megszokottnál jóval több hajszál marad a fésűdben, illetve nagyobb hajtömeg ragad a lefolyóban fürdéskor.

Ha csak ez lenne az egyetlen kiváltója a hajritkulásnak, azt hiszem, együtt tudnánk élni vele. A gond az, hogy ez csak egy a sok közül, hiszen többek között hormonális zavarok, pajzsmirigy-rendellenességek, gyógyszerek mellékhatásai, stressz, valamint a nem megfelelő táplálkozás és a genetikai okok éppúgy ezekkel a kellemetlen jelenségekkel járhatnak együtt.

A nőknél a haj dússágának elveszítése igen nagy csapás, hiszen majdnem szó szerint igaz, hogy a szépségük koronájáról kell lemondaniuk. Férfiaknál pedig a kopaszodás tud súlyos gondokat okozni, ugyanis így már sosem lesz olyan a külsejük, mint azelőtt volt.

Persze, a hajhullás bizonyos mértékig egy természetes folyamat, ezzel nincs is gond. De ha már több mint százötven hajszál hullik ki naponta, az már nem egy elhanyagolható probléma, hanem komoly dolog, amit kezelni kell.

Add meg hajkoronádnak a természetes regenerálás lehetőségét, méghozzá a  Sentiree hajhullás elleni kezelés által!

Ez egy olyan természetes anyagokat tartalmazó termékcsalád, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem csoda, hiszen a hatékonysága megmutatkozik többek között abban, hogy:

  • megállítja a hajhullást,
  • gátat szab a kopaszodásnak,
  • növeli a haj sűrűségét,
  • erősíti a hajszálak vastagságát,
  • egészségesebbé teszi a fejbőrt.

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat  képes segítséget nyújtani a hajat és a fejbőrt érintő elváltozások terén. Energiával látja el a fejbőrt, ami pozitív hatásokat gyakorol a hajszálakra, miközben serkenti a méregtelenítést is.

Próbáld ki és pár hét múlva már dúsabb egészségesebb lesz a hajad.

 

 

Szeretnéd megtudni, hogy kell-e aggódnod a hajhullásod miatt? Akkor töltsd ki online tesztünket, amiből kiderül mennyi esélyed van megállítani a hajhullást, kopaszodást.

hajhullás tesz Teszt-ind-blog-FFI

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..