Mennyi hajszál kihullása számít kórósnak?

Mennyi hajamnak kell kihullania ahhoz, hogy elkezdjek aggódni? Ha napi 100-150 hajszálnál  több hullik ki, akkor már komolyan kell foglalkozni a témával.

De mennyi is az a 100-150 hajszál?

Valaki megszámolta már?

Elég nehéz ezt egy napon keresztül számolgatni, mert kihullik reggel, amikor fésülködök, kihullik napközben, mert látom a ruhámon, hullik este amikor újból megfésülöm és hullik éjszaka is pár szál, mert a lepedőn/párnán is látszik. Valamint egy tetemes mennyiség kihullik, amikor megmosom a hajamat.

Inkább azt vegyük mérvadónak, hogy hajmosásnál mennyi hajszál marad a kezünkben és a fürdőszobában. Ezt egyszerre látjuk és ha elég nagy kupac gyűlt össze már többszöri alkalommal, akkor elkezdhetünk komolyabban utána nézni, hogy mit is lehetne tenni annak érdekében, hogy ne hulljon ennyire a hajunk.

Gyötör a hajhullás, kopaszodás? Nem akarsz több kihullott hajcsomót? Itt az ideje, hogy mindenki újra dicsérje dús frizurád! Kezd el használni a hajhullás elleni hajtonikot. Kattints ide, hogy kipróbálhasd!

noi-teszt-inditasa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..