Mitől hullik a férfiak haja?

Hippokratész, a híres görög orvos már feljegyezte, hogy az eunuchok (kasztráltak) soha nem kopaszodtak meg. Ebből arra következtetett, hogy a kopaszodást közvetlenül a férfi gének irányítják. Emiatt a kopasz férfiakat jóval férfiasabbnak tartották, mivel sokkal több tesztoszteronnal – rendelkeztek. Tulajdonképpen a probléma valamivel összetettebb…

A tipikus férfias hajhullás, kopaszodás leggyakoribb oka a tesztoszteronból átalakuló DHT hormon magas szintje. A homlokon, halántéknál és a fejtetőn lévő hajszálak erre a hormonra nagyon érzékenyek.

A DHT szint növekedése a hajhagymák tápanyagellátását vészesen csökkenti, nem engedi az új hajszálak növekedését.

Mivel a kopaszodás nem más, mint a haj lassú elhalása, a hormonális eredetű hajhullás a hajhagymák intenzív táplálásával jelentősen lelassítható, megállítható.

Bármennyire furcsa, de a férfiaknak is szükségük van kényeztető kezelésekre. Ezt a kényeztető kezelést a hatásosságáról híres Sentiree márka biztosítja számodra, amit itt megtalálsz. Kattints ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..