Női hajhullásra

Hajhullás ellen forradalmi újdonság!

 

NŐ vagy, akire felfigyelnek a férfiak!

Komoly problémát jelent a ritkuló hajad, illetve annak kezelése?

Ettől a terméktől látványos változást várhatsz! 

A külsőd és a megítélésed számos tényezőtől függ, de az egyik legfontosabb a hajad.

Lehetsz bármennyire elegáns, nőies, ha a hajad ritka, hullik, élettelen, akkor nem lehetsz vonzó.

Itt az ideje, hogy újra megforduljanak utánad a férfiak és begyűjts egy-két bókot az ismerősöktől.

 

Ha hajad ritkul, esetleg csomókban hullik, viszont fontos Neked, hogy az átlagnál sokkal szebb, egészségesebb hajad legyen. Ha számtalan kezelést kipróbáltál már, de semmi sem vezetett eredményre.

Akkor problémádra itt a megoldás.

A Sentiree Hair Master hajhullás elleni spray valóra válthatja minden álmod: az eddig ritkuló haj helyét átveszi egy csillogó, dús, élettel teli hajkorona. Ismerőseid csodálni fognak!

Képzeld el, hogy mész haza az első hónap használata után és szembe jön a szomszédod. Ne szólj semmit, úgyis azonnal észre fogja venni a szembeötlő változást és le sem fogja tudni venni a szemét a megújult külsődről. Te már nem az a nő vagy ritka, lelapult, kezelhetetlen hajjal! Te már egy másik nő vagy, akire felfigyelnek az emberek. Viszont nem csak a szomszédod, de a munkatársaid, családtagjaid, ismerőseid is mind-mind bókolni fognak és dicsérni fogják a megújult külsődet.

Mit szólnál ahhoz, ha egy egyszerű, jól bevált módszerrel megszüntethetnéd a reggeli hajhullás miatti idegeskedést? Megkönnyebbülés lenne, ha fésülködéskor nem találnál annyi kihullott hajszálat?

Szinte minden reggelt úgy kezdesz, hogy idegeskedsz a kihullott hajad miatt! Vess ennek véget! A kezelés során egyre több energiával telik meg a hajad. Nagyon gyors növekedésnek indul és az így megerősödött, illetve az újonnan növő hajszálakkal, sokkal kevesebb problémád lesz. Itt az ideje, hogy elfelejtsd ezt a reggeli küzdelmet.

 

Forradalmi újdonság a hajhullás megállításában: Sentiree Hair Master hajregeneráló spray.

 

Nézd csak meg, hogy milyen elképesztő terhektől szabadulhatsz meg:

  • Már másoknak is feltűnt, hogy nagyon ritkul a hajad?
  • Nagyon zavar a hajmosáskor kihullott rengeteg hajszál?
  • Minden reggel tele van a fésűd a kihullott hajszálakkal?
  • Megkeseríti életedet a hajhullás?
    Ettől a rendkívül idegesítő helyzettől egy csapással megszabadulhatsz, hála a Sentiree Hair Master hajhullás elleni spray újdonságának.
Miben más a Sentiree hajhullás elleni spray hatása a többi megoldásnál?

 

A hajhullás elleni Sentiree spray használata visszaadja a károsodott haj vitalitását és ragyogását, elősegíti, stimulálja az új hajszálak növekedését.
Már az első hónap után élmény lesz újra a hajmosás!

A kezelés már az első hónap után szembeötlő és kézzel is érezhető változást garantál. Az eddig ritkuló, csomókban hulló hajad helyét átveszi egy csillogó, dús, élettel teli hajkorona és ezt nem csak Te, de a környezeted is észre fogja venni.

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat hatása kettős. Először megtisztítja a fejbőrt a káros lerakodásoktól, eközben védi és hidratálja is azt, majd elősegíti a fejbőr megújulását. Ennek köszönhetően helyreállítja a megfelelő vérkeringést, ami már biztosítja a folyamatos tápanyag, – és oxigénellátást. Újraéleszti a hajhagymák anyagcseréjét, aktiválja a hajnövekedést. Nagyon könnyen alkalmazható. A spray speciális kupakja segítségével gond nélkül felvihető a fejbőrre.

Az első pár alkalom után már érezni lehet a hajhagymák felfrissülését. A folyamatos használat eredményeként pedig az eddig ritkuló hajad helyét átveszi egy csillogó, dús, élettel teli haj és ezt nem csak Te, de a környezeted is észre fogja venni.

 

A férjed ezt biztosan észre fogja venni!

 

Volt már úgy hogy férjed nem vette észre ha változtattál a frizurádon? Ez most máshogy lesz! Egy tubus hajregeneráló spray használata végén, újra látni fogod a tekintetében azt a csillogást és vágyat, amit már oly régen nem tapasztaltál.

Használata: naponta egyszeri használatra ajánljuk, de a gyorsabb javulás érdekében lehet naponta kétszer is használni. A termék hatóanyagainak felszívódásához idő kell, ezért a spray használata után 3-4 órán belül nem mossuk meg a hajunkat. Hajmosás után persze azonnal lehet alkalmazni a már száraz hajon, fejbőrön. A tubust minden használat előtt alaposan rázzunk fel, majd permetezzük a fejbőrre a haj tövénél. Ezt követően masszírozzuk be a fejbőrbe az oldatot, fésüljük át a hajunkat, majd pár perc száradás után a szokásos módon készítsük el frizuránkat.

 

Miért nem engedheted meg magadnak, hogy ne most rendeld meg:

 

Minél tovább halogatod, annál később tudod megállítani a hajhullást.
Minél tovább halogatod, annál több hajhagymát kell újra életre keltened.
Minél tovább halogatod, annál többször kell a ritkuló hajadat nézned.
Gondold végig… Harcba szállsz végre a hajhullás ellen, vagy beállsz a belenyugvók sorába és akkor – majdnem kopaszon – már tényleg késő lesz.
Szánj a hajadra több gondoskodást, használd rendszeresen két hónapon keresztül a termékeket, hogy besöpörhesd utána a bókokat!

Ugye megértetted, hogy ha most nem teszel valamit a hajhullás ellen, akkor az napról napra csak rosszabb lehet? Ha eddig nem szűnt meg magától a hajad ritkulása, akkor ez ellen tenni kell valamit, amíg a hajhagymákat újra lehet éleszteni. A döntés rajtad áll.