Miért hallgass rám

  • Zavar a sok kihullott hajszál? Már nem tudod mivel mosd a hajad?
  • Megkönnyebbülnél ha nem látnál annyi kopasz területet?
  • Szívesebben fésülködnél reggelente, ha nem maradna a fésűd tele hajjal?

Saját magam is sokat szenvedtem a hajhullástól és minden hajmosás egy horror volt számomra, amikor a sok kihullott hajszálat együtt kellett látnom. Egy ideig semmit nem tettem ellene, csak vártam, hogy megszűnjön …. de nem akart megszűnni magától. Ekkor rájöttem, hogy hiába várok a csodára, nekem kell tennem ellene.

Kipróbáltam pár házi praktikát, de őszintén … nekem nagyon macerásak. Ezt egyszer-kétszer még meg tudtam csinálni, de több héten keresztül minden hajmosásnál nem tudtam házi módszerekkel fellépni a hajhullásom ellen. Mikor már ott volt az idő, hogy megmossam a hajamat, akkor vagy nem volt otthon tojás, vagy már a fürdőkádban voltam, amikor eszembe jutott hogy előtte meg kellett volna főznöm a  csalánteát. Szóval a hat héten át tartandó kezelést általában a második házi pakolás után abbahagytam.

Ekkor rájöttem, hogy itt az ideje kipróbálni pár készítményt, ezeket teszteltem és nekem hatásos volt. Sikerült megállítanom a hajhullást, tényleg segíti a hajhagymák működését.

Úgy gondolom, ha nem kezdtem volna el ezeket a hajhullás elleni sampont és szereket használni, akkor nem érezném ilyen jól magamat hajmosás után. Végre dúsabb a hajam és a rendszeres kezelés jótékony hatással volt a hajam állapotára. Most már nem is zsírosodik olyan hamar, nem töredezik és hát főleg nem hullik.