A női hajhullás jelei

A nők esetében nem olyan látványos jelenség a hajhullás, mint a kopaszodó férfiaknál, ám jóval nagyobb részük küzd hajhullással, kopaszodással mint gondolnánk.

A férfiak hajhullása általánosnak tekintett dolog, éppen ezért jobban elfogadott. A nőknél a hajhullás sokkal zavaróbb és komolyabb problémát jelenthet. Mint tudjuk a nők többet foglalkoznak külsejükkel, mint a férfiak, akiket az öregedés sem zavar annyira, mint a szebbik nemet.

A női hajhullás az egész fejtetőre kiterjedő ritkulást jelent, főleg a fejtető felső harmadán jelentkezik. A ritkuló terület fokozatosan kiterjedhet, és a hajat hátrasimítva a fejbőr egyre inkább láthatóvá válik.

Fontos kideríteni, mi okozza a hajhullást, és mit tehetünk annak megelőzése érdekében. Az a tény, hogy a hajhullás megjelent, nem jelenti azt, hogy tétlenül kéne várni súlyosbodását. Ha azt szeretnéd, hogy férjed és ismerőseid ne a kopaszodó foltokat, hanem az újra dús hajad lássák, akkor kezd el MOST használni a Sentiree Hair Master hajregeneráló oldatot  hajhullás ellen. Itt megtalálod ezeket, kattints ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..