A tipikus férfi kopaszodás menete

kopaszodas-menete

A tipikus férfi kopaszodás a homloknál kezdődik, a fejtetőn folytatódik és a végén a két kopasz rész összeér.

Genetikai hajhullás okozza a hajhullások mintegy 75%-át. A másik fő ok egy autoimmun betegség ismert nevén alopecia areata (foltos hajhullás), alopecia totalis (az összes szőr elvesztése a fejen), és Alopecia Universalis (összes szőr elvesztése a testen). További okok közé tartozik a gyógyszeres kezelés miatti mellékhatások, a stressz, vagy étrend-hiány.

 

Férfi kopaszság
Életünkben a haj fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Függetlenül attól, hogy férfiak vagy nők vagyunk, ha elveszítjük a hajunkat, bármilyen okból, akkor sokkal többet veszítünk, mint a természetes, fiatalos megjelenést. Elveszítjük az önbecsülésünket pedig önbizalom szükséges ahhoz, hogy egyszerűen szembe tudjunk nézni egy új nappal, vagy akár élvezni az élet apró örömeit.
Az a tény, hogy a legtöbb férfi kopasz , azt mutatja, hogy genetikailag a hajhullás elkerülhetetlen. És mivel a férfi kopaszság gyakran úgy tűnik, hogy az öregedés egyik jele, így ez a kezdete lehet egy teljesen kellemetlen érzésnek, az önbecsülés elvesztésének.
Vannak olyan tényezők, amelyek felgyorsítják a hajhullás folyamatát, pedig lehet harcolni a hajhullás ellen. Egészségesebb életvitelre kell váltani, és lehet javítani a megjelenésen. A lézeres kezelések, kopaszodás, hajhullás elleni hajszeszek, hajtonik, hajápolók és speciális samponok pozitívan befolyásolják az általános megjelenést .
Mi is leteszteltünk többféle kopaszodás elleni szert, és legjobban ez a termék vált be nálunk. A fodrászok által is ajánlott ASentiree Hair Master hajregeneráló oldat

Kápráztasd el te is barátaidat az újból szép hajaddal!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..